Uusi Dokki asennettiin Tampereen Ratinaan

24.4.2018

Dokki laituri-imuri on uudenlainen satamalaitureille asennettava imuri, jolla tyhjennetään veneiden septitankit ja pilssivedet. H2OKEE:n uutuustuotteen, Dokki, ensimmäiset asennukset tehtiin jo kesällä 2012 Hämeenlinnaan Sotkanrannan satamaan ja seuraava Tampereelle Lapinniemeen. 

Ratinan suvantoon toukokuussa 2018 avatun Tampereen uuden kauppakeskuksen tuntumaan asennettiin Dokki Tupla palvelemaan etupäässä perusveneilijöitä, mutta myös kauppakeskukseen veneillen saapuvia asiakkaita.

Tupla Dokki imee septiä jopa 150 l/min ja pilssivettä 80 l/min ja sopii siten suurtenkin veneiden tarpeisiin. Käyttövesipiste Dokin kiinteässä yhteydessä täydentää palvelun korkean laadun. Dokki imee voimakkaasti, pysähtyy ajastuksella automaattisesti, on hiljainen, ei tukkeudu ja kestää kuivakäyntiä rajattomasti ja pumppaa korkeallakin olevaan purkupaikkaan. Siis oivallinen ratkaisu vilkkaan sataman vaativiin tarpeisiin!

Tyylikäs Dokki viimeistelee laiturin ja nostaa sen arvoa.
Dokin voi sijoittaa laiturille tai maalle ja se voi olla myös siirrettävä. Imuletku on kymmenen metriä pitkä, Dokki pumppaa korkeallakin sijaitsevaan säiliöön.  www.dokki.fi